URBAN NAILS GLITTERS

De allermooiste glitters, en de beste Bling Bling

URBAN NAILS GLITTERS Er zijn 5 producten

Subcategorieën

 • Diamond Line

  Diamond Line

  De "Diamond line" is van prachtige kwaliteit, iedere gelpolish word omgetoverd tot een waar kleurenparadijs, bekom op een simpele manier het ongelooflijke "zeemeerminnen" effect.

  Lak je afgewerkte nagel met gelpolish, als je 2de laagje uit de lamp komt poets je met de "Fluffy Brush" je glitter in de plaklaag, werk af met de "High Shine" of "Rubber Top gel" ontelbaar veel combinaties
  en héél véél BLING BLING!

  Echt een must have!!

 • Glitter Dust

  Glitterdust is een zeer fijn poeder die je kan gebruiken om de mooiste nail art te maken!! On top, in je plaklaag of strooien in je nog niet uitgeharde Pro & Go tekengel!! Designen maar!!

  Sugar effect: lak je nagel af zoals gewoonlijk, lak een laagje "High Shine" strooi hier je Dust, uitharden en klaar!!

  Bling Bling: inpoetsen met de "Fluffy brush" in de plaklaag van je 2de laag gelpolish, "High Shine" of "Rubber Top" erover en je  hebt weer een nieuwe kleur.

  Design: Teken een design met de "Pro & GO" en de "Fine Liner" op nagel die AFGEWERKT is "High Shine" of "Rubber Top"!! Strooi je "Glitter Dust" in de NATTE tekengel, uitharden in de lamp! Overtollige dust afborstelen en je hebt een prachtig design!!

 • Glitter Line
 • Roly Poly

  Roly Poly (Dotties) glitter van Urban Nails, net weer mooier, aparter, gekker en kleurrijker dan dat je zou verwachten. Superleuke glitters die je als inlay kunt gebruiken, maar ook on top in de plaklaag! 

 • Unicorn Dust

  Een prachtig holografisch glitter voor een echt 'unicorn' effect.  Aan te brengen met een spons applicator in de plaklaag van de gel.

 • Diamond Flakes

  Prachtige flakes met een heel bijzonder effect te verkrijgen in 4 verschillende kleuren.  De flakes kunnen verwerkt worden door ze in te poetsen in de plaklaag van een gelpolisch of in de high shine.

 • Festive Harlequin...

  Prachtige en bijzondere glittercollectie van Urban Nails, verpakt in een mooie diamant.

Toont 1 - 5 van de 5 items
Toont 1 - 5 van de 5 items